Top 4 rujuri pe care trebuie să le ai în această toamnă.

- Advertisement -

Sfatul nostru este să optezi pentru rujuri în nuanțe care te fac să te simți încrezătoare și pe care să îți dorești să le porți tot timpul anului. Totuși, dacă ești în căutarea unor noi opțiuni, începutul toamnei e prilejul perfect pentru a testa cele mai actuale propuneri în materie de rujuri ( fie că vorbim de cele nude, fie că vrei să te îndrepți spre nuanțe mai curajoase de mov sau roșu închis. )

Am pregătit un top 4 al celor mai purtate nuanțe de ruj în sezonul acesta, fie că vrei să fii curajoasă, fie mai rezervată.

  1. CORAL.

O nuanță nu foarte disputată în comparație cu celelalte, însă dacă vrei ceva unicat in această toamnă trebuie să îi dai o șansă. În cea mai caldă nuanță din acest top – un ruj coral nu va trece neobservat, mai ales dacă alegi să-l integrezi într-un look cât mai natural, poate doar cu o urmă de mascara și iluminator – așa cum au propus și make-up artiștii marilor case de modă în cadrul celui mai recent fashion week.

3.BERRY TONES.

Nelipsită în fiecare toamnă, o nuanță de burgundy sau mov închis/prună (plum) este în continuare o alegere safe, dar provocatoare. Păstrează restul machiajului simplu, iar dacă vrei un plus de impact adaugă o linie fină de tuș, negru-intens.(vezi propunere D&G)

Dacă ești o fire mai expansivă și consideri că o astfel de culoare închisă nu ți se potrivește, atunci îndreaptă-ți atenția asupra unei nuanțe de mov deschis sau chiar violet.

  1. RED WINE.

Nuanțele de roșu propuse pentru această toamnă au fost foarte variate, dar de ce să te mulțumești cu faimosul roșu-clasic ? Îți sugerăm să încerci o nuanță de roșu-închis, perfectă pentru a-ți completa lookul în acest sezon rece și a-ți oferi un aer misterios. Așadar ce mai aștepți? Transpune-ți vinul pe buze!

  1. NUDE OR NONE.

Da, ați citit bine – nu roșul, nu movul, nu maroul sunt nuanțele favorite ale acestui sezon; ci tonurile foarte discrete de nude sau „fără” ruj, dacă se poate. Bineînțeles că nu putem să nu purtăm rujuri toamna aceasta, întrucât buzele au nevoie de hidratare – dar ce ai zice dacă ai alege un simplu balsam, hidratant, într-o nuanță foarte subtilă (vezi propunerea Oscar de la Renta). Dacă simți totuși nevoia de puțin mai mult, îți sugerăm să optezi pentru un gloss într-o nuanță delicată de nude, cu un finish high-shine (vezi exemplul Off-White).

În concluzie, te sfătuim ca în această toamnă să adopți un machiaj cât mai natural al buzelor (un no make-up make-up) sau dacă simți nevoia de culoare să alegi una clasică (roșie sau burgundy). În ceea ce privește textura  – optează  pentru ce simți tu că ți se potrivește (întrucât se poartă atât rujurile cu consistență mată, cât și cele cu consistență lichidă și aspect extra-shiny).

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here