Balmain – Fall/Winter 2018/19 collection

- Advertisement -

Designerul francez Olivier Rousteing – directorul de creație al casei Balmain – a reușit să creeze în acest sezon o colecție cu un aer futurist, sugerând o combinație între viitor și science fiction. Așadar, Rousteing a ales o abordare mai provocatoare față de stilul clasic Balmain, integrând în look-urile sale o serie de materiale inedite precum: pvc, vinyl, țesături cu finisaje metalice, sclipici sau paiete. Pregătește-te pentru o colecție plină de noutate, creativitate și modernitate – care e gata să te transpună în viitor.

1. Un prim look în care ideea călătoriei în viitor este evidentă datorită materialelor alese – un top argintiu, din material lucios și cu decolteu adânc + un blazer structurat, cu paiete, mărgele și lanțuri + o pereche de botine cu vărf ascuțit și ținte, semi-concepute din plastic transparent. Pentru echilibrarea ținutei și aducerea ei în actualitate, look-ul a fost completat cu o pereche de ripped boyfriend jeans, cu un aer foarte actual și modern.

2. O ținută all-silver, formată dintr-un top și un sacou cu dungi albe + o pereche pe pantaloni culottes – toate piesele fiind create din materiale argintii, cu sclipici și aspect lucios. Look-ul a fost completat cu același tip de botină, din plastic transparent, cu vârful negru și ascuțit + câteva chain belts din lanț și metal.

3. Un look foarte provocator datorită topului transparent, din plastic; dar care a fost temperat prin adăugarea unei piese statement – un blazer de inspirație military, cu umeri ascuțiți și detalii din paiete + perle de diferite dimensiuni. Ținuta a fost finalizată prin adăugare unei perechi de pantaloni largi, nude (și ei cu un ușor aspect lucios) + botine din plastic transparent.

4. O propunere mult mai cuminte decât cea precedentă, prin asocierea unui top cu paiete argintii cu o jachetă lungă, tip trench, din denim + material textil, cu paiete. Look-ul este completat cu o pereche de baggy jeans și botine decupate, create din PVC holographic – un detaliu cu clare accente futuriste.

5. O ținută mai potolită din punct de vedere cromatic, constând în asocierea unei malete negre, simple, cu o salopetă din piele lucioasă, albă, cu decolteu adânc în V și pliuri la nivelul taliei. Ca accesorizare, s-a păstrat linia clasică a outfit-ului și s-a optat pentru o pereche de botine din piele, negre, cu vârf gri, ascuțit.

6. De această dată, o ținută care poate să te transpună cu ușurință în viitor, datorită texturilor utilizate – maleta din PVC holographic + fusta plisată, din PVC semi-transparent, într-o nuanță de albastru-electric. Look-ul a fost completat prin adăugarea unei perechi de cizme negre peste genunchi și un clutch cu lanțuri, în aceeași nuanță.

7.  O maletă lungă, în dungi negre-verzi, purtată cu un sacou din plastic, fluorescent și o pereche de pantaloni din vinyl holographic = un look parcă venit din viitor. Ca accesorizare, s-au adăugat o pereche de botine negre, decupate și un clutch cu lanțuri metalice, în aceeași nuanță.

8. Un outfit foarte interesant – o salopetă alcătuită din maletă și pantaloni din piele întorsă, negre, cu ținte. Brâul din plastic transparent, cu lanț împletit central, dă impresia de două piese distincte. Look-ul este completat cu botine decupate + un clutch cu bretele metalice (ambele accesorii având țintele care se regăsesc și pe salopetă).

9.  Un look de inspirație rock-glam, datorită blazerului cu imprimeu grafic și pantalonilor oversized (ambele piese negre, cu paiete). Pentru a păstra accentul pe cele două piese, în picioare s-a optat pentru o pereche de botine decupate, din plastic transparent,cu ținte și vârf ascuțit.

10.  Încheiem selecția noastră din această colecție Balmain, cu un costum format dintr-un blazer cu umeri ridicați și o pereche de pantaloni oversized, ambele din lamé, într-o nuanță de argintiu-metalic. Restul ținutei este menținută pe o linie mai puțin extravagantă, printr-o bluză simplă, în dungi și o pereche de botine decupate, transparente.

Știm că probabil și tu, la fel ca noi, ți-ai dori o mașină a timpului pentru a putea ajunge în viitor, dar până atunci ce zici de look-urile concepute de Olivier Rousteing special pentru obținerea acestei colecții futuriste Balmain? Nouă ne place această abordare neconvențională și curajoasă!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here