4 moduri în care poți purta eșarfa.

- Advertisement -

Dacă în ultimul articol din categoria inspirație am vorbit despre borsetă, a venit momentul să vă prezentăm un alt accesoriu purtat și repurtat în acest sezon – eșarfa. Bineînțeles că modalitatea clasică de a o purta – și anume la gât – continuă să fie cea mai abordată (dar până și ea a fost ușor reinterpretată); iar pe lângă aceasta au apărut și alte noi sugestii. Îți prezentăm, așadar, 4 modalități inedite de a purta eșarfa – un accesoriu care va da un cu totul alt aer ținutelor tale în acest sezon rece.

  1. În păr!

Da, eșarfa purtată în păr a fost nelipsită în acest sezon: atât pe podium (în ținute extravagante), cât și pe stradă (în outfituri cât mai lejere). Probabil colecția în care acest articol s-a regăsit în cele mai dese variante a fost cea Dolce&Gabbana, fiind propuse 4 moduri principale de purtare:

-ca o bentiță lată, legată în spate, la baza gâtului

-precum o bentiță înnodată, sub formă de fundă

-pe sub o pălărie

–    înnodată ca un batic la baza gâtului, în partea din față. Încearcă și tu să porți o astfel de eșarfă colorată (cu imprimeuri florale/geometrice) în unul dintre modurile propuse mai sus – și look-ul tău va căpăta automat un aer mult mai chic. Dacă vrei o altă abordare mult mai simplă – aruncă o privire asupra modei străzii – și poart-o la baza unei cozi simple.

    2. Pe sub curea!

Vorbeam la începutul articolului despre faptul că eșarfele continuă să fie purtate la baza gâtului, dar iată o propunere mult mai inventivă și mai chic: nu mai înnoda eșarfa și alege să o lași să „pice”lejer pe outfit. Pentru a-i oferi stabilitate, adaugă peste ea o centură subțire sau groasă, pe care să o porți pe talie. Astfel, vei obține un look foarte lejer și cool, în același timp.

   3. În talie!

Dacă nu vrei să o porți precum în propunerea anterioară (la baza gâtului și în picaj pe sub o curea), atunci încearcă să o pui direct pe talie! Opțiunile sunt variate, putând să o porți punând-o direct prin găicile de pe o fustă/pantaloni și înnodând-o în partea din față sau poți să o atașezi de cureaua de la o borsetă pe care să o porți în talie.

4. Atașată la o geantă!

Legarea unei eșarfe la o geantă va oferi look-ului tău un aer foarte elegant! Alege o eșarfă dintr-un material fin (ex. mătase) pe care să o atașezi de mâner sau să o înfășori de cureaua de umăr, dar cu siguranță acest detaliu va face diferența!

Îți lăsăm mai jos modelele noastre preferate, în speranța că propunerile noastre te-au inspirat:

EŞARFĂ PLISATĂ IMPRIMATĂ CU LANŢURI – ZARA

Eșarfă flori – STRADIVARIUS

Eșarfă cu buline și lanțuri – PULL&BEAR

Eșarfă de satin cu motive -H&M

Eșarfă cu print floral retro – STRADIVARIUS

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here