Blana artificială – un must have în acest sezon!

În această iarnă, cel mai accentuat trend (văzut și revăzut –atât pe catwalk, cât și în street style) este reprezentat de haina de blana. Ce altă variantă mai bună pentru a te proteja în fața temperaturilor scăzute, dacă nu o astfel de piesă vestimentară? Continuă să rămână în trend și haina de blană clasică (cu care ne-am obișnuit anii trecuți), dar noutatea constă în special în hainele din imitație de blană de oaie sau teddy bear, în stil cojoc.

În continuare, îți prezentăm 8 ținute diferite, cu piesele noastre preferate la momentul actual.

1. Dacă vrei să ieși din tipare în această iarnă, poți să optezi pentru o haină de blană artificială într-o culoare ceva mai veselă – ex. acestă nuanță de roz pudrat, cu detalii extra (de tipul unei curele atașate în talie, buzunare supradimensionate sau guler de blană).  În cazul în care optezi pentru o astfel de piesă statement, încercă să păstrezi restul ținutei în tonuri neutre, prin combinarea cu o pereche de jeans negri, simpli + o maletă groasă, gri + o căciulă simplă, în aceeași nuanță. Pentru a definitiva look-ul. Poți să adaugi o pereche de cizme de inspirație cowboy și o geantă cu logo masiv – două trenduri majore ale acestui sezon.

2. O ținută foarte simplă, dar stylish în același timp, alcătuită dintr-un teddy bear coat, supradimensionat, într-o nuanță de maro + un pulover gros, simplu, alb + o pereche de pantaloni de piele, ușor evazați. Ținuta este completată de o o geantă de mână, cu logo + o pereche de pantofi sport, albi și șosete groase, lungi.

3. O haină din imitație de piele de oaie, supradimensionată, într-o nuanță de roșu-aprins este, cu siguranță, garanția unui outfit spectaculos, care va atrage toate privirile. Păstrează restul ținutei monocromă: prin alegerea unei malete negre și a unor pantaloni din vinyl, în aceeași nuanță. Definitivează look-ul cu o geantă mică și o pereche de pantofi sport, multicolori.

4. Un exemplu de palton din tipul de blană artificială clasic, cu care ne-am obișnuit, într-o nuanță neutră de bej; care a fost combinat cu o cămașă cu imprimeu și o pereche de pantaloni într-o nuanță închisă, drepți, din velur. Look-ul este completat de o pereche de botine cu vârf ascuțit și toc gros, cu imprimeu de reptilă.

5.  O haină de blană într-o nuanță de alb nu trebuie să îți lipsească din garderobă în această iarnă. Iată un exemplu de outfit foarte chic și lejer, alcătuit din: o blană albă, de lungime midi + un pulover alb + o pereche de pantaloni în carouri. Unicitatea ținutei constă în detaliile atent adăugate: fularul gros, ce respectă cromatica întregului outfit + geanta cu franjuri și motive etnice + o pereche de bocanci negri.

6. Dacă vrei să mergi pe un look sigur, cea mai bună variantă este să îți creezi o ținută monocromă – ca acest outfit format aproape în totalitate din nuanțe de maro. Alege un teddy bear coat și o maletă în acceași nuanță de maro + o pereche de pantaloni drepți, cu un ton mai deschis + o geantă purtată cross-body, în aceeași nuanță + un fular supradimensionat, în carouri. Pentru o diferență de culoare, poți alege o pereche de pantofi sport, simpli, albi.

7. Un look de ușoară inspirație hippie, datorită blugilor largi, evazați și a puloverului-vestă, negru, purtat peste o bluză cu dantelă la baza gâtului. Poți să completezi ținuta cu o haină într-o nuanță de bej + o geantă mică, cu lanț, purtată cross-body + o suprapunere de lanțuri aurii și o pereche de ghete negre, simple.

8. O propunere casual, foarte ușor de abordat și de purtat într-o multitudine de contexte. Un teddy bear coat, maro, lung, oversized + o pereche de pantaloni negri, drepți, 7/8 + o bluză în dungi + o pereche de botine cu bot rotund și snake-print.

Dacă încă nu te-ai hotărât în ce piesă vestimentară să investești în această iarnă, not te sfătuim să renunți la paltoanele simple sau la gecile de iarnă oversized și să le înlocuiesti cu o haină din imitație de blană de oaie sau una de tipul teddy bear coat. Spor la cumpărături!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here