Top 5 trenduri în materie de bijuterii în 2019

- Advertisement -

Odată încheiat sezonul rece, tendința generală este de reîntoarcere la piese vestimentare cât mai excentrice și mai impresionante: de la rochii cu imprimeu bogat floral până la costume în culori puternice.

Mai mult decât în orice sezon precedent, accentul cade acum pe detalii. Bijuteriile ajung piesele de rezistență în orice ținută și cu cât sunt mai multe și mai opulente cu atât mai bine.

Dacă ești curioasă ce se poartă și vrei să vezi cele mai actuale modele, îți prezentăm mai jos un top 5 trenduri în materie de bijuterii în acest an.

  1. Smaraldele

Locul cinci este ocupat de bijuteriile cu smaralde sau imitație de smaralde (un lucru este cert – cu cât pietrele sunt mai mari și mai verzi – cu atât mai bine). Fie că vorbim de un simplu inel sau de un set complet, o astfel de investiție în această toamnă o să reprezinte un succes garantat. Dacă ești adepta unui look feminin, foarte delicat – poți încerca bijuterii cu pietre verzi, cât mai fine. Sfatul nostru este, însă, dacă ești mai curajoasă, să încerci bijuterii cu un aer mai actual – de exemplu o brățară groasă de metal combinată cu pietre verzi – asta pentru a estompa puțin eleganța pietrei și a transforma accesoriul într-o piesă care poate să fie purtată zi de zi.

Cumpără trendul 

Inel tip ghiul cu piatră tip smarald– MANGO 

  1. Perle moderne

Perlele nu lipsesc nici în acest sezon din clasamentul celor mai în vogă bijuterii, dar se regăsesc cu un aer mult mai actual. Așadar, clasicul șirag de perle este înlocuit de cercei moderni, în combinații de perle cu metale prețioase sau semi-prețioase, adesea asimetrici sau de inele suprapuse, cu accente vintage.

Cumpără trendul

Cercei cu perlă – ZARA

Inel cu perle – UTERQUE

  1. Multiple piercinguri

După cum spuneam în introducerea articolului – în acest sezon accentul cade pe combinații de bijuterii cât mai curajoase și spectaculoase. Așadar, dacă ai ezitat să îți faci piercinguri – acum este momentul!! Renunță la ideea de a purta doar perechea de cercei preferată și combin-o cu orice model de piercing îți place. Opțiunile sunt nelimitate!

 

 

 

Cumpără trendul

Cercei, 7 perechi – HM

Set de cercei combinați – BERSHKA

  1. Inimi

Am remarcat forma de inimă și în trendurile din sezonul precedent, dar adevărul este că acum revine la un cu totul alt nivel. Dacă atunci accentul cădea pe bijuterii cât mai mici, simple, minimaliste, acum tendințele sunt date de cerceii masivi, în formă de inimă – cu cât mai mari și mai încărcați (cu pietre, perle etc.) cu atât mai bine!!!

Cumpără trendul

Cercei cu inimă – MANGO

Cercei în formă de inimă – MANGO

1.   Clame/agrafe de păr

Primul loc în clasamentul nostru este ocupat de bijuteriile pentru păr – o tendință care a luat cu asalt lumea modei, putând fi masiv văzută și revăzută în cadrul celui mai recent fashion-week. Tot ceea ce este creat special pentru a se atașa pe păr – fie că vorbim de agrafe, clipsuri sau clame – reprezintă cheia succesului spre un look cât mai actual. Poți să începi prin a purta piese singulare, cu design simplu sau, dacă ești mai curajoasă, poți opta pentru mai multe clame pe care să le porți simultan. Cele mai căutate sunt cele cu perle atașate,dar poți la fel de bine să optezi și pentru modele colorate, din metal, cu cristale sau logo-uri masive.

Cumpără trendul

SET 2 agrafe cu flori albe – MELI MELO

Pachet 3 clame – ZARA

Putem spune că în acest sezon, în materie de bijuterii, more is more – așadar nu evita să investești într-o astfel de piesă în această primăvară!!!

 

 

 

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here