Top 7 trenduri în materie de genți în 2019

În acest sezon de primăvară-vară accentul cade, mai mult ca niciodată, pe accesorizare. Dacă în materialul anterior am vorbit despre cele mai mari trenduri în materie de bijuterii, a venit momentul să discutăm despre cele mai cool modele de genți ale anului 2019.

Așadar, îți prezentăm un top 7 al celor mai căutate și actuale modele – inspirate din cele mai recente colecții de modă!

7. Genți cu imprimeu de crocodil.

Pe locul 7 se situează gențile din piele/imitație de piele de crocodil. Acest tip de geantă nu este neapărat extrem de actual (întrucât a reprezentat un trend major și în sezonul trecut), dar rămâne în continuare un model prezent în cele mai recente colecții și în moda străzii. Fiind un model foarte clasic și versatil o astfel de aciziție reprezintă, cu siguranță, o investiție în acest sezon!

Cumpără trendul:

GEANTĂ SHOPPER CU MOTIV PIELE DE CROCODIL – HM

GEANTĂ CU BANDULIERĂ ŞI LANŢ GRAVATĂ – ZARA

GEANTĂ TOTE IMITAȚIE PIELE DE CROCODIL – MANGO

6. Genți tip sac (bucket bags).

Întoarse puternic în trend anul acesta, gențile tip sac se regăsesc în topul celor mai căutate accesorii în această primăvară. Cu un aspect foarte stylish (departe de gențile clasice de tip dreptunghiular,cu barete simple), o geantă de tip sac (cu diferite detalii: toarte metalice, franjuri, toarte din lemn etc.) este opțiunea perfectă pentru toate iubitoarele de modă, indiferent de stilul pe care acestea îl adoptă).

Cumpără trendul:

GEANTĂ-SAC CU PLASĂ – MANGO

GEANTĂ-SAC- HM

GEANTĂ DE MÂNĂ TIP SAC CU LANŢ PE MÂNER – ZARA

5. Genți de diferite forme geometrice.

Una dintre cele mai mari noutăți ale sezonului este reprezentată de gențile de diferite forme, cu cât mai interesante – cu atât mai bine! Cele mai râvnite sunt cele de formă ovală, rotundă, dreptunghiulară sau piramidală. Dacă se mai adaugă și materiale precum lemnul sau sticla – se obțin modele ce vor trece, cu siguranță, greu observate!

Cumpără trendul:

GEANTĂ ROTUNDĂ DE LEMN – MANGO

GEANTĂ DIN PLEXIGLAS – MANGO

GEANTĂ CU BILUȚE DIN LEMN – MANGO

4. Genți transparente.

Raportându-ne la trendul genților transparente, nu există o cale de mijloc – fie ești un fan al lor, fie le consideri ușor pretențioase sau poate chiar nepractice. Un lucru este însă clar – un must-have al acestui sezon este reprezentat de transparențe, nu numai în ceea ce privește piesele vestimentare, cât și accesoriile!

Cumpără trendul:

GEANTĂ CITY DIN VINIL CU ANIMAL PRINT

GEANTĂ CROSSBODY DIN VINILIN – PULL&BEAR

GEANTĂ SHOPPER DIN VINIL – ZARA

3. Genți în formă de casetă (cases bags)

Pe lângă tot felul de forme geometrice (despre care vorbeam anterior), anul acesta, un trend relativ nou și surprinzător este reprezentat de gențile-casetă. Din materiale cât mai tari și cu o formă cât mai structurată – un model tip cufăr poate să reprezinte o alegere unică și foarte elegantă, în același timp!

Cumpără trendul:

GEANTĂ TIP CUFĂR METALIC – MANGO

GEANTĂ TIP CASETĂ CU DUNGI MULTIPLE – ZARA

POȘETĂ-CUFĂR ALB/NUDE – MOHITO

2. Genți din materiale naturale

Prezente și în sezonul cald (anul trecut) gențile din materiale naturale (precum trestie, lemn,plasă etc.) revin în atenția fashionistelor prin dimensiuni și forme cât mai variate (de la modele XXL cu franjuri la midi bags croșetate – opțiunile sunt nelimitate!)

Cumpără trendul:

GEANTĂ OVALĂ DIN MATERIALE NATURALE CU MĂRGELE ŞI BANDULIERĂ – ZARA

GEANTĂ DE MÂNĂ DIN MACRAME – HM

GEANTĂ ROTUNDĂ DIN RAFIE CU BANDULIERĂ -ZARA

1.Genți mini

Primul loc în clasamentul nostru este ocupat de gențile mini. Acest model, readus în trend de branduri precum Jacquemus (vezi poza), a luat cu asalt lumea modei și podiumurile la cel mai recent fashion week. Deși ,probabil datorită dimensiunilor reduse, o mini-bag nu reprezintă o alegere care să permită o largă utilitate, modelele propuse de marile branduri, dar și de firmele mass-market sunt exemple perfecte de genți-bijuterie care pot garanta oricui obținerea unui outfit spectaculos!

Cumpără trendul:

GEANTĂ MINI DIN PIELE – MANGO

POȘETĂ MINI CU MÂNER ORNAMENTAL – MOHITO

POȘETĂ MICĂ PIELE DE CROCODIL – MANGO

Dacă până acum, ( în sezonul rece și nu numai), geanta a reprezentat o necesitate, anul acesta accentul cade pe unicitate si modele cât mai originale. Nu evita, așadar, să optezi pentru modele cât mai speciale – din plasă,cu logo,sub forme cât mai inedite, cu scoici, franjuri, imprimeuri de reptile, dimensiuni duse la extrem etc.

Ca și în cazul bijuteriilor – și în ceea ce privește gențile –more is more în această primăvară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here