Cele mai bune look-uri – Săptămâna modei de la Copenhaga – 2020

- Advertisement -

Pentru primăvara anului 2020, fashion month-ul a debutat cu săptamâna modei de la Copenhaga unde moda străzii a continuat să rămână centrul de interes, alături de expunerea celor mai noi colecții de modă. Așadar, iți prezentăm mai jos selecția noastră de look-uri favorite din cadrul acestei săptămâni, perfecte pentru a-ți lua doza de inspirație în acest sezon.

1. Tendința purtării pantalonilor băgați în cizme înalte este un trend major al sezonului, fie că vorbim despre pantaloni de costum sau despre jeansi. Un exemplu perfect este acest outfit, format dintr-un set complet (pantaloni și sacou oversized), combinat cu o pereche de cizme din piele întoarsă, înalte, cu vârf ascuțit și o geantă de mână cu logo.

2. Nuanțele pastelate revin în atenție în acest sezon și se pot combina cu imprimeuri sau texturi mai puternice pentru a se obține un look echilibrat. Outfit-ul de față este exemplul perfect de layering: o cămașă + un costum cambrat + o vestă maxi. Pentru definitivarea look-ului s-a adăugat o curea XXL și o geantă baby blue.

3. O altă propunere interesantă de tip set este reprezentată de cămașa și pantalonii din denim, în aceeași nuanță (aici un roz pal). Look-ul poate să fie completat prin adăugarea unei puffer jacket, unei genți + botine albe și a unei eșarfe supradimensionate, colorate.

4. O altă modalitate de a combina o puffer jacket este cu o fustă midi, din piele; o geantă de mână + un tricou basic + șosete lungi + o pereche de adidași chunky, pentru a duce tot outfit-ul într-o zonă relaxată și sport.

5. Rămânând tot în zona de costume de inspirație masculină, acest look se remarcă prin combinarea costumului cu bocanci masivi și cu elemente cu accente colorate precum tricoul și geanta de tip sacoșă.

6. Nelipisit de la nicio ediție de fashion week, animal print-ul este readus în actualitate prin alegerea unei rochii de tip trench care a fost combinată curajos cu o pereche de încălțări de tip mules, din dantelă și o geantă-bijuterie, cu imprimeu de șarpe.

7. O ținută perfectă pentru primăvara anului 2020 – cu un aspect fresh dat de alegerea unor piese vestimentare in nuanțe neutre. Cizmele cu platformă (regăsite des în acest sezon) au fost combinate cu un trench de tip sacou, un top din satin și o geantă maxi, de tip plic.

8. Dacă temperaturile încă nu permit purtarea rochiei preferate, iată o idee inovatoare – purtarea acesteia peste o pereche de skinny jeans și peste un tricou alb, basic. Look-ul poate să fie completat prin adăugarea mai multor lanțuri suprapuse, a unei genți cu imprimeu și a unor cizme înalte, din piele ecologică.

9. Trench-urile din piele ecologică sunt un must-have în acest sezon, cu atât mai mult cu cât se optează pentru nuanțe vibrante, precum acest galben-muștar. Astfel, restul ținutei poate să fie alcătuită din piese simple precum un pulover într-o nuanță neutră și o pereche de pantaloni drepți sau se poate plusa adăugând detalii de tipul: o geantă cu pene sau o pereche de botine cu cristale.

10. O altă variantă de a purta un trench (de data aceasta unul clasic) este prin combinarea cu un t-shirt alb, basic + o pereche de pantaloni de piele, de tip bermude + cizme înalte din piele întoarse + accesorii masive.

11.Jachetele de tip biker, cu aspect vintage au un puternic come-back în acest sezon. Pentru a le scoate din zona rock, se pot combina cu rochii care au imprimeuri romantice, cizme înalte, cu vârf ascuțit și genți de tip sacoșă.

12 & 13. Alte două outfit-uri ale căror piese de rezistență sunt cele două trench-uri. În partea stângă vorbim despre un trench cu logo, combinat cu o geantă crossbody și încălțări statement; iar in partea dreaptă despre un trench în dungi, alăturat unei fuste din același imprimeu + un pulover basic + o pereche de cizme clasice, albe.

14. Pentru zilele mai răcoroase, un layering care presupune o maletă, o cămașă și un blazer XXL este soluția ideală. Pentru a obține un look mai feminin, cele trei piese pot fi combinate cu o fustă vaporoasă, într-o nuanță pastelată și o pereche de cizme înalte, din piele ecologică.

15. Un exemplu de outfit foarte actual, realizat integral cu piese din piele ecologică, precum jacheta maro cu aspect vintage + setul format din cămașă și fustă midi + cizmele cow-print, din piele întoarsă.

16. Pentru o vreme mai călduroasă se poate renunța la haina de blană și astfel se obține un outfit foarte simplu, dar trendy, compus doar dintr-o cămașă simplă, office + o pereche de pantaloni de piele + o geantă maxi, purtată crossover și o pereche de bocanci negri, lucioși.

17. Fustele din satin sunt un must-have al sezonului, cu atât mai mult cu cât sunt alese în culori pastelate (precum această nuanță de lavandă) și sunt purtate cu piese cu structură mai rigidă (de exemplu un pulover tricotat și o pereche de bocanci military.)

18. O ținută de inspirație masculină, plecând de la blazerul oversized care este, de data aceasta, combinat cu o fustă simplă, cu crăpătură adâncă. Look-ul este definitivat prin adăugarea unei malete simple și a unor bocanci-cizmă de inspirație military. Pentru accesorizare s-au ales un lanț masiv + o curea XXL și o geantă cu textură transparentă.

19. Capele rămân și ele o alegere interesantă pentru această primăvară și pot fi combinate cu un pulover basic + o pereche de pantaloni de piele + o geantă poștas + botine cu vârful pătrat.

20. Jachetele/paltoanele cu imprimeuri florale sunt o altă alegere inspirată pentru acest sezon. Pentru obținerea unui look fresh, unei astfel de piese i se pot alătura un pulover simplu + o pereche de jeans drepți, albi + o geantă cu mici accente de culoare + o pereche de botine nude, cu animal print.

Sperăm că ținutele selectate de noi din cadrul săptămânii modei de la Copenhaga să îți servească drept inspirație în această perioadă. Stay inspired !

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here